Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20618 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
Cold_Fever Addicted to snooker
Data înscrierii: 26/Noi/2004 Mesaje: 296 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum 18 Dec 2005, 19:52 Titlul subiectului: |
|
|
Din pacate n-am reusit sa luam decat argintul dar , oricum Romania a facut un mare pas spre o afirmare ca mare putere a handball-ului feminin mondial.
_________________ He who is prudent and lies in wait for an enemy who is not , will be victorious.
Sun Tzu - The Art of War
|
|
Sus |
|
Yogi The Rocket More than a fan
Data înscrierii: 25/Noi/2005 Mesaje: 33 Locație: Suceava
|
Trimis: Dum 18 Dec 2005, 20:29 Titlul subiectului: |
|
|
din FERICIRE am luat argintul... cum adica din pacate ? uite de asta nu-mi plac mie competitiile in care se joaca "pt. tara"...pt. ca tara nu stie sa se bucure, vede numai jumatatea goala a paharului... |
|
Sus |
|
Cold_Fever Addicted to snooker
Data înscrierii: 26/Noi/2004 Mesaje: 296 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum 18 Dec 2005, 20:49 Titlul subiectului: |
|
|
Din punctul meu de vedere Romania are cea mai buna echipa de handball feminin din lume. De aceea eu spun ca noi am luat din pacate doar argintul. Puteam foarte bine sa luam aurul. Atunci era "din fericire" am reusit sa luam aurul.
_________________ He who is prudent and lies in wait for an enemy who is not , will be victorious.
Sun Tzu - The Art of War
|
|
Sus |
|
luiza_hunter Addicted to snooker
Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 422 Locație: Constanța
|
Trimis: Lun 19 Dec 2005, 15:40 Titlul subiectului: |
|
|
Rusoaicele...faultau ..mult prea mult ...
_________________ HUNTER Lover 4 EVER!!! ...♥ PAUL!!!!!!
" daca vom ajunge in rai, sa nu ne miram de va fi sa vedem printre ingeri si unul cu tacul in mana..."
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker
Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
Trimis: Lun 19 Dec 2005, 16:57 Titlul subiectului: |
|
|
Am avut placearea sa urmaresc shi eu finala....deloc dezamagitoare. Poate data viitoare luam aurul.
_________________ It all can be over in just one blink of an eye...but the memory will always remain in the mind! NEVER FORGETT...ALWAYS REMEMBER!
I Snooker!
Laureată a Premiului Oscue - China Open 2011
|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker
Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
snooky Addicted to snooker
Data înscrierii: 11/Ian/2006 Mesaje: 1210 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Vin 21 Apr 2006, 8:41 Titlul subiectului: |
|
|
Ce gol pentru Steaua!!! Felicitari...si sa se descurce shi mai bine la ei acasa.
_________________ It all can be over in just one blink of an eye...but the memory will always remain in the mind! NEVER FORGETT...ALWAYS REMEMBER!
I Snooker!
|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker
Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
andolini Addicted to snooker
Data înscrierii: 31/Ian/2006 Mesaje: 108
|
Trimis: Lun 12 Iun 2006, 13:28 Titlul subiectului: |
|
|
rafael nadal si-a pastrat titlul la roland garros,invingandu-l din nou pe liderul atp,elvetianul roger federer.spaniolul s-a impus in patru seturi,1-6,6-1,6-4,7-6.nadal este la a 60-a victorie consecutiva pe zgura.ca sa-l parafrazez pe marius ancuta,o lectie de tenis la cel mai inalt nivel.
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Lun 12 Iun 2006, 19:42 Titlul subiectului: |
|
|
andolini a scris: |
rafael nadal si-a pastrat titlul la roland garros,invingandu-l din nou pe liderul atp,elvetianul roger federer.spaniolul s-a impus in patru seturi,1-6,6-1,6-4,7-6.nadal este la a 60-a victorie consecutiva pe zgura.ca sa-l parafrazez pe marius ancuta,o lectie de tenis la cel mai inalt nivel. |
Am vrut shi eu sa deschid acest subiect...
...sincer imi pare foarte rau ca a pierdut Federer. Chiar dak multi nu'l plac...considerandu'l arogant...dupa parerea mea este cel mai bun shi cel mai complet jucator de tenis. Nadal este un pushti care intr'adevar demonstreaza ca nu mai e mult timp pana sa ocupe prima pozitzie a clasamentului masculin...shi merita din plin. Desi este foarte bun , Nadal are ceva ce nu ma incanta...poate ca e doar faptul ca Federer nu prea are ceva de replicat in fatza lui...
...oricum a fost o finala superba [ca si cea de la fete , dealtfel!]
[Acum Andrei Pavel a trecut de Marcos Bagdatis in turneul de la Halle , turneu jucat pe iarba...ii urez mult noroc romanului!!]
I Snooker!
|
|
Sus |
|
octav_star Addicted to snooker
Data înscrierii: 28/Sep/2005 Mesaje: 147 Locație: bucarest
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20618 Locație: Snookerland
|
Trimis: Sâm 11 Aug 2007, 15:35 Titlul subiectului: |
|
|
Știe cineva dacă băieții de la canoe de 4, noii campioni mondiali, sunt antrenați de Ivan Patzaikin ?
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
|