Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeți că va câștiga turneul ? |
John Higgins |
|
22% |
[ 10 ] |
Matthew Stevens |
|
6% |
[ 3 ] |
Ali Carter |
|
2% |
[ 1 ] |
Ding Junhui |
|
4% |
[ 2 ] |
Mark Williams |
|
38% |
[ 17 ] |
Stephen Maguire |
|
6% |
[ 3 ] |
Graeme Dott |
|
2% |
[ 1 ] |
Mark Selby |
|
15% |
[ 7 ] |
|
Voturi totale : 44 |
|
Autor |
Mesaj |
Mrs. Hendry Addicted to snooker
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|
leuladrian Addicted to snooker
Data înscrierii: 31/Ian/2010 Mesaje: 109 Locație: Constanta
|
Trimis: Lun 21 Feb 2011, 0:17 Titlul subiectului: |
|
|
foarte frumos si emotional finalul
_________________ the wall pink floyd
|
|
Sus |
|
TLD Addicted to snooker
Data înscrierii: 12/Dec/2005 Mesaje: 145 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
snookerronnie Addicted to snooker
Data înscrierii: 02/Dec/2010 Mesaje: 248
|
Trimis: Lun 21 Feb 2011, 0:22 Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari John Higgins! Desi faptul ca sunt un fan infocat al lui Ronnie, deci prin urmare niciodata prea apropiat de John (pe care tot timpul l-am considerat adevaratul rival al lui Ronnie) si evident am tinut cu Maguire in aceasta partida, nu pot fi decat fericit pentru ca John prin aceasta victorie a gasit modalitatea perfecta pentru ai aduce tatalui sau un omagiu deosebit! Ma inclin in fata acestui jucator, ma inclin in fata determinarii acestui jucator, ma inclin in fata dorintei acestui om de a juca si de a castiga in continuare!
_________________ Laureat al Premiului Oscue - China Open 2012, UK Championship 2021
|
|
Sus |
|
Daros Addicted to snooker
Data înscrierii: 10/Dec/2010 Mesaje: 417 Locație: Flora, NO
|
|
Sus |
|
danacateia Addicted to snooker
Data înscrierii: 14/Sep/2009 Mesaje: 967 Locație: Brasov
|
Trimis: Lun 21 Feb 2011, 7:53 Titlul subiectului: |
|
|
E incredibil John ,felicitari pe deplin meritate!
Chiar daca acum nu a castigat ,ma bucur pentru Maguire ,ca in sfarsit a mai prins si el o finala .Poate vine si un trofeu next time !
_________________ Laureată a Premiului Oscue - UK Championship 2009, Turneul special de calificare la Masters 2010, China Open 2010
|
|
Sus |
|
rooniefan Addicted to snooker
Data înscrierii: 24/Dec/2007 Mesaje: 735 Locație: Targoviste
|
Trimis: Lun 21 Feb 2011, 8:15 Titlul subiectului: |
|
|
John a fost un batran intelept care statea si privea cum Maguire face break-uri peste break-uri si la un moment dat s-a trezit din hibernare si gata.
Higgins era de invins aseara.Dar Maguire nu reusea sa treaca de 48-50 puncte sub nici o forma.
Simpatica D-na Higgins in culise.
Felicitari John Higgins.
_________________ Un sport nobil pentru oameni nobili.
Laureat al Premiului Oscue - Campionatul Mondial 2013, Campionatul Mondial 2016, Campionatul Mondial 2017
|
|
Sus |
|
Undergrow Addicted to snooker
Data înscrierii: 12/Dec/2010 Mesaje: 306 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun 21 Feb 2011, 10:00 Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari lui John pt. ca si-a aparat titlul! O revenire foarte frumoasa din partea lui, culminata cu victorie.
|
|
Sus |
|
Mihai_112 Addicted to snooker
Data înscrierii: 02/Dec/2010 Mesaje: 200 Locație: Brasov
|
|
Sus |
|
zenart Addicted to snooker
Data înscrierii: 15/Ian/2011 Mesaje: 353 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Lun 21 Feb 2011, 16:54 Titlul subiectului: |
|
|
ohino a scris: |
Bravo JOHN HIGGINS !!!
Nu m-ai dezamagit nici de data asta !!!
Salutari tuturor care au mizat pe John!! |
Stimabile,iubitor de snooker,cand eu la 2-0 pt Maguire am zis ca va castiga John cu 9-5,la 5-3 pt Maguire mi-ai raspuns ca ar trebui sa imi revizuiesc pronosticul.Just,ai avut dreptate,am avut o scapare,nu a invins cu 9-5 ci 9-6.Asta e,mi se mai intampla si mie.
Una peste alta FELICITARI JOHN HIGGINS,RESPECT !!!!
_________________ Laureat al Premiului Oscue - UK Championship 2011
|
|
Sus |
|
snookerfan97 Addicted to snooker
Data înscrierii: 27/Ian/2010 Mesaje: 739 Locație: Brasov
|
|
Sus |
|
mircea22 Addicted to snooker
Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1205 Locație: Oltenia
|
Trimis: Lun 21 Feb 2011, 22:45 Titlul subiectului: |
|
|
Cn Higgins este simplu - dacă nu îl dobori atunci când ai ocazia va da cu tine de pământ înainte să știi ce te-a lovit. John a dovedit în ultimii ani (uneori, „against all odds”) că este regele absolut al jocului mental în snooker. Uneori îmi dă senzația că se joacă cu adversarii săi ca un animal de pradă care știe că până la urmă va ieși învingător. Cam cât contează acest joc mental?! Păi, pe scurt, reprezintă diferența între învingător și restul lumii.
Ce-ar mai fi de spus - Jos pălăria, John!
_________________ "That's inches away from being millimetre perfect." (Ted Lowe)
|
|
Sus |
|
Daros Addicted to snooker
Data înscrierii: 10/Dec/2010 Mesaje: 417 Locație: Flora, NO
|
Trimis: Mar 22 Feb 2011, 0:51 Titlul subiectului: |
|
|
mircea22 a scris: |
John a dovedit în ultimii ani (uneori, „against all odds”) că este regele absolut al jocului mental în snooker. Uneori îmi dă senzația că se joacă cu adversarii săi ca un animal de pradă care știe că până la urmă va ieși învingător. |
Îți amintești cînd afirmam că îl consider pe John ca fiind jucătorul de snooker cu cel mai puternic mental? Personal, am rămas uimit în multe rînduri de fantasticul său potențial psihic. Nu sînt fan al niciunui jucător (un singur idol am avut în copilărie, fără legătură cu snooker-ul), iubesc jocul de snooker practicat la cel mai înalt nivel. La modul în care am rămas încîntat de prestația lui Williams la acest turneu, aș fi vrut să fie el cîștigătorul, dar ce păcat că s-a văzut depășit în sferturi de evoluția mai consistentă a lui Maguire.
Aș putea comenta mult și bine referitor la jocul practicat de Higgins; prefer să rezum, spunînd că evoluția de pînă acum a lui John Higgins se aseamănă evoluției vinului de colecție: cu cît este mai vechi, cu atît devine mai valoros și mai bun!
mircea22 a scris: |
Cam cât contează acest joc mental?! Păi, pe scurt, reprezintă diferența între învingător și restul lumii. |
La cu totul alte dimensiuni, am cunoscut această experiență, iar tu știi la ce mă refer!
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20617 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
|