Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20617 Locație: Snookerland
|
Trimis: Sâm 29 Oct 2022, 13:36 Titlul subiectului: Discutii |
|
|
În general, nu am șansa de a posta o poză a Tempodromului altfel decât acoperit/înconjurat de zăpadă. Așa că profit de ocazie :
Premiile au scăzut cam mult la semifinale (acum, 17 500 de la 20 000) ca să crească la sferturi (cu 1 000) și mai ales la optimi (cu 2 500). La șaisprezecimi, numai cu 500.
Vestea bună este că s-a mai lungit finala : de la best of 17, pentru prima oară în istoria turneului, va fi best of 19.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Ocnenodis hg Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Sep/2011 Mesaje: 977 Locație: constanta
|
Trimis: Sâm 29 Oct 2022, 14:57 Titlul subiectului: |
|
|
Draga Clara premile din Seria Natiunilor din Regat si German Masters fura puse acum la egalitate perfecta.Moshu asteapta cu nerabdare la anul un nou Brexit!!!
Doar Turkish Masters are premii mai mari decat cele cinci amintite mai sus.Caci vorba aia:Bani la ei estem ca la turci!!!
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
Ocnenodis hg Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Sep/2011 Mesaje: 977 Locație: constanta
|
Trimis: Mar 22 Noi 2022, 19:25 Titlul subiectului: |
|
|
Si aatazi la masa verde reusi...sa ii faca figura si lui Mark King!!!
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Dum 27 Noi 2022, 1:32 Titlul subiectului: |
|
|
În aproape 20 de ani de urmărit meciuri & rezultate din sute de turnee, n-am văzut niciodată o asemenea încâlceală & învălmășeală ca în programarea acestor runde inițiale ale Mastersului german 2023. Știu că acum nu mai pare așa, dar cine vrea poate cerceta numerele de ordine ale meciurilor.
Altminteri, invazia continuă.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
mmb147 Addicted to snooker
Data înscrierii: 17/Apr/2015 Mesaje: 323
|
Trimis: Dum 27 Noi 2022, 9:42 Titlul subiectului: |
|
|
Clara White a scris: |
În aproape 20 de ani de urmărit meciuri & rezultate din sute de turnee, n-am văzut niciodată o asemenea încâlceală & învălmășeală ca în programarea acestor runde inițiale ale Mastersului german 2023. Știu că acum nu mai pare așa, dar cine vrea poate cerceta numerele de ordine ale meciurilor.
Altminteri, invazia continuă. |
12 din 32
_________________ Laureat al Premiului Oscue - German Masters 2016, China Championship 2016, Masters 2017, Romanian Masters 2018, Players Championship 2022
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Dum 27 Noi 2022, 21:41 Titlul subiectului: |
|
|
În termeni de business, aș numi-o „preluare ostilă” deși nici urmă de opoziție, nici zare de vreo strategie reactivă, necum de vreo strategie preventivă. Ba se mai și zace, trândav, între pernuțele confortabile ale gloriei mai mult sau mai puțin trecute. De pildă, iată absențele de marcă de la Tempodrom :
Ronnie O’Sullivan (că așa e el, mai) retras
plus alți supertitrați care n-au fost în stare să câștige unul sau două amărâte de meciuri de calificare (nu că n-ar ști cum se face chestia asta) :
Ding Junhui și, pe lângă el, 9 Top 16-iști :
Judd Trump
Mark Williams
Mark Allen
Ryan Day
John Higgins
Mark Selby
Barry Hawkins
Shaun Murphy
Stuart Bingham
.
Păi nu se pun ei, sponsorii, să joace de atâta bucurie ?!... Dar nu-i nimic, umplu ei, roboțeii chinezi, terenul lăsat liber.
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Mie 18 Ian 2023, 14:45 Titlul subiectului: |
|
|
Patru meciuri mai puțin, la Tempodrom, din cauza scandalului blaturilor chinezești. Trec direct în optimi Tom Ford, Jimmy Robertson, Ali Carter & Ricky Walden.
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
snookerella Addicted to snooker
Data înscrierii: 27/Feb/2009 Mesaje: 243
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Joi 2 Feb 2023, 4:23 Titlul subiectului: |
|
|
Nu chiar așa de mult timp : de la Openul Gibraltarului din 2021.
Nu am putut vedea meciul, dar știu că trebuia să arbitreze Luise Kraatz.
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Vin 3 Feb 2023, 4:43 Titlul subiectului: |
|
|
Mesajul lui Jimmy White către Jack Lisowski, pe Twitter : ”Jack, all the best hope you go on to win in, quality player. Disappointed with how I played had enough chances to win. Got a bit tired in the end and as for the miscue, not the way I wanted to go out. Thanks everyone for the support. Still life in me”
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Sâm 4 Feb 2023, 2:16 Titlul subiectului: |
|
|
Din păcate, n-am găsit înregistrarea video a breakului maxim de azi, al lui Rob Milkins.
O am cea cu breakul său de 146 : https://www.youtube.com/watch?v=v2Gy0oIHiQE .
Poate avem noroc și apare, undeva, pe net, și cealaltă...
|
|
Sus |
|
|