Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeti că va castiga bucata aceea de ardezie galeză ? |
Ding Junhui |
|
0% |
[ 0 ] |
Neil Robertson |
|
24% |
[ 6 ] |
Mark Selby |
|
4% |
[ 1 ] |
Ronnie OSullivan |
|
72% |
[ 18 ] |
Michael White |
|
0% |
[ 0 ] |
Mark Allen |
|
0% |
[ 0 ] |
Joe Perry |
|
0% |
[ 0 ] |
Ben Woollaston |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Voturi totale : 25 |
|
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20618 Locație: Snookerland
|
Trimis: Dum 21 Feb 2016, 15:40 Titlul subiectului: |
|
|
Butonul de live streaming este ultimul din dreapta pe antetul paginii noastre.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Razvan Addicted to snooker
Data înscrierii: 13/Oct/2005 Mesaje: 121 Locație: Brasov
|
Trimis: Dum 21 Feb 2016, 15:54 Titlul subiectului: |
|
|
Stiu, dar site-urile respective folosesc flash player si nu pot sa le vad de pe tableta.
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
rooniefan Addicted to snooker
Data înscrierii: 24/Dec/2007 Mesaje: 735 Locație: Targoviste
|
Trimis: Dum 21 Feb 2016, 18:00 Titlul subiectului: |
|
|
Deci Ronnie o comitea daxa Neil nu ii atragea atentia ca vede bila neagra?
_________________ Un sport nobil pentru oameni nobili.
Laureat al Premiului Oscue - Campionatul Mondial 2013, Campionatul Mondial 2016, Campionatul Mondial 2017
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Dum 21 Feb 2016, 18:18 Titlul subiectului: |
|
|
Probabil că s-ar fi iscat discuții aprinse fiindcă era vorba și de neatenția arbitrului (că nu l-aș suspecta pe Terry Camilleri nici de incompetență, nici de rea intenție).
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
snookerclau Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Feb/2008 Mesaje: 869 Locație: Buzau
|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker
Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
Mr.GloSs Addicted to snooker
Data înscrierii: 29/Ian/2011 Mesaje: 229 Locație: Braila
|
Trimis: Dum 21 Feb 2016, 19:06 Titlul subiectului: |
|
|
Nu cred că pierdea Ronnie jocul deoarece arbitrul nu-l avertizase în prealabil, ciudată situație că nici arbitrul și nici măcar Ronnie nu și-au dat seama că nu era în snooker.
|
|
Sus |
|
shake13 Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Apr/2012 Mesaje: 302 Locație: Timisoara
|
Trimis: Dum 21 Feb 2016, 20:29 Titlul subiectului: |
|
|
ma astept la un 9-8 ca pe vremuri....de mult nu am mai avut o finala decisa in joc decisiv intre 2 jucatori de top...foarte bun meciul pana acum dar Ronnie trebuia sa-si imbunatateasca lovitura de distanta altfel nu-l ajunge pe Neil
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Haikou World Open 2014, Masters 2015, Campionatul Mondial 2015, World Grand Prix 2016, Campionatul Mondial 2022
|
|
Sus |
|
mircea22 Addicted to snooker
Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1205 Locație: Oltenia
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
shake13 Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Apr/2012 Mesaje: 302 Locație: Timisoara
|
|
Sus |
|
XLNC Addicted to snooker
Data înscrierii: 12/Aug/2009 Mesaje: 104 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Lun 22 Feb 2016, 14:50 Titlul subiectului: |
|
|
YES! A câștigat Ronnie.
La 5-2 deja mă îngrijorasem pentru că Neil avea șansă de 6-2 și nu vroiam să intre talibaROnnie în roșu,
să confiște Eurosportul iar comentatorul în depresie să ne spună că l-au strâns ciorapii și din această cauză a pierdut.
Până la urmă binele a triumfat și toți sunt bine merci.
Ronnie a fost singurul ce a avut un joc constant la înălțime (excepție prima sesiune a finalei) în rest... care mai de care s-au înecat la mal.
7 (șapte) jocuri la rând! Grozav jucător, pardon meseriaș de snooker
Neil părea că își consumase și rezerva de snooker.
Vedeam parcă celebrul meci Robertson – Gould de acum câțiva ani de la CM.
Acum Neil era Gould! Se uita cum trec jocurile pe lângă el.
Nestemata turneului rămâne dificilul maxim al lui Ding.
Mai ales după jignirea lui Ronnie. De ce e jignire?
- Jocul era câștigat
- Sutarul era deja realizat
- Zâmbetul după bila roz
S-au dat aici exemple de premiile pentru fotbaliști.
Vrei premiile de la fotbal, simplu, fă-te fotbaliator!
Dacă ai ales snooker, respectă jocul, un joc de lorzi pentru lorzi (așa am înțeles) respectă fanii și (tele)spectatorii!
Faza turneului mie unuia mi se pare fair play-ul de care a dat dovadă Robertson când l-a atenționat pe arbitru că Ronnie „vede” bila neagră.
Când are chef jocul lui Ronnie e încântător, așa talent mai rar, dar ceea ce mă exclude din fanii săi sunt caracterul acestuia,
libidinoșenia comentatorului și nu în ultimul rând ultrașii care mie unuia îmi zgârie urechea cu urletele lor când adversarul său greșește.
Se aude aproape ca pe stadion. Nu știu ce simțiți voi când îl vedeți scobindu-se în nas și apoi băgându-și mâna-n gură până la cot.
Apropos de carcter, vedeam mai deunăzi pe cineva spunând că nu-l interesează caracterul celui pe care-l vede doar la TV.
Hai să extrapolăm puțin stimați coforumiști, doar puțin.
Pe președinte îl vedem doar la TV. Corect?
Să zicem că în ... America în ciuda unui caracter infect al unui candidat, acesta fiind bețiv, răzbunător, coleric și imoral este ales Președinte.
Vine la un interviu la TV națională cu gagica de gât cu sticla-n mână și declară război Rusiei, Chinei și Orientului Mijlociu,
cheamă aghiotantul cu valiza nucleară, îi dă un cap în gură și le mai dă și câte o „boabă” să nu se spună că nu-i darnic.
Când prezentatoarea evident leșină, îi zice:
„Ce țigancă împuțită, hâc, ai sucombat? Urcă aci pe masă să te resuscitez, hâc. Sunt meseriaș la respirație bușon la bușon.”
Evident, nouă nu ni se poate întâmpla așa ceva.
Noi suntem vigilenți și nu judecăm superficial, doar după aparențe.
Noi nu îi votăm p-ăia care n-au mâncat salam cu soia.
Suntem profunzi și ne interesează chiar și stomacul + colonul candidaților
Hahaha.
Deși, vă garantez că nu sunt poptămaș sau asemenea, la final vă voi reda cea mai elegantă definiție a democrației:
„Voi lupta până la ultima picătură de sânge pentru ca tu să ai dreptul să nu fi de acord cu mine!”
P.S. All characters appearing in this work are fictitious. Any resemblance to real persons, living or dead, is purely coincidental.
_________________ I want to be smarter than ... yesterday.
Ultima modificare efectuată de către XLNC la Joi 25 Feb 2016, 13:08, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker
Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
gi0nel Addicted to snooker
Data înscrierii: 05/Feb/2011 Mesaje: 435 Locație: Bistrita, Cluj
|
Trimis: Lun 22 Feb 2016, 21:04 Titlul subiectului: |
|
|
@XLNC
Am savurat cu drag frazele tale si nu pot decat sa transmit compasiune fanilor lui Ronnie, asemeni tie..
Din pacate, sau din intamplare, guralivi si huligani o sa fie la mai toate competiile sportive, pentru ca deh, omenirea a evoluat si s-a multiplicat, iarasi odraslele cele obraznice, alaturi de care era rusinos sa te afisezi pana nu demult, au procreat alte specimene si asa mai departe.
Ce sa zic, Ronnie e Ronnie, e de-ajuns sa-i citesti cartile si nu vei mai fi surprins de actiunile lui. Cel putin in ochii mei asa e, si asta nu se va schimba. Nu e deloc un om rau; e pur si simplu coleric si altfel nu cred ca stie sa se afiseze.
E obisnuit cu criticile si nu le mai baga in seama de multa vreme.
Bineinteles, el afecteaza jocul profesionist de snooker, intr-un mod ireversibil. Probabil multa lume uraste snookerul in momentele astea tocmai din cauza nazdravanului.
Dar ai vazut si tu, XLNC, cat de incantator si a̶r̶o̶g̶a̶n̶t̶ e in toanele lui bune. Asa e el nu avem ce sa-i facem
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Shanghai Masters 2014, UK Championship 2014
|
|
Sus |
|
|