Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeți că va fi campionul NIT 2007 ? |
Stephen Maguire |
|
26% |
[ 4 ] |
Shaun Murphy |
|
13% |
[ 2 ] |
Mark Allen |
|
0% |
[ 0 ] |
Fergal OBrien |
|
60% |
[ 9 ] |
|
Voturi totale : 15 |
|
Autor |
Mesaj |
Mrs. Hendry Addicted to snooker
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20618 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker
Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator
Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1249 Locație: Germania
|
|
Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker
Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1596 Locație: Baia Mare
|
Trimis: Lun 12 Noi 2007, 2:19 Titlul subiectului: |
|
|
Din motive obscure am tinut cu Fergal, pentru ca intr-adevar a meritat sa ajunga in finala. Unde s-a pierdut si, probabil ca Higginson, si-a dat seama in a doua sesiune ce ar putea realiza. Si...s-a dus pe apa sambetei concentrarea.
Felicitari, Stephen, dar finala a punctat doar la meritul tehnic si mai putin la impresia artistica, prin 136-le lui Maguire. In rest, tensiune, emotii, "sarabanda de ratari" (se aude, domnu' Miki? ) si cate-o lovitura superba din cand in cand.
Iiih, ce bine! Si-a adus aminte unu' din Top 16 sezonu' asta sa castige un trofeu. Deci, se poate!
Si si cineva care intrase intr-un con de umbra prelungit rau.
Foarte bine, ca m-au cam obosit luptatorii astia de guerilla care localizeaza tinta, ataca fulgerator, cuceresc obiectivul si se retrag in jungla pret de 4-5 turnee dupa aia.
Vine Liga...vine si o pauza...vine si UK-ul...UK-ul...
Hai c-a fost deosebit. Bila albastra lui Ford, whitewashurile in serie, semifinala irlandeza, decisivul scotian din cealalta semi, bila maro a lui Ronnie, limba celta, recolta de sutare la hectar...
Dar trofeul tot urat mi se pare.
Ah, si, desigur, ca de fiecare data, multumiri Clarei.
|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker
Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Lun 12 Noi 2007, 23:25 Titlul subiectului: |
|
|
După finală
Fergal O’Brien : „La urma urmei, a învins jucătorul mai bun. Am avut o săptămână excelentă, așa că n-am de ce să mă plâng. Sincer, nu cred că am făcut prea multe greșeli. Da, am avut câteva ratări, dar n-aș zice că am jucat prost. Frame-ul cu care am dus scorul la 7-5 a fost realmente bine jucat, păcat că n-am profitat de ocazia de a lua și frame-ul următor, fiindcă de la 7-6 aș fi reintrat în cursa pentru victorie. Foarte bun breakul cu care Stephen a majorat diferența la 8-5 ! În plus, i-a dat ocazia de a-și crea propriul ritm și de a se mobiliza pentru asaltul hotărâtor. M-am simțit extraordinar. Mi-a plăcut întreg turneul și sper să rămân în această stare de spirit măcar până la sfârșitul sezonului. N-aș vrea să mai am de așteptat alți 8 ani până la finala următoare !...”
Stephen Maguire : „Nu-mi vine să cred, e extraordinar, e un nou vis împlinit. Mă simt obosit, dar sunt în al nouălea cer. Mult am mai avut de așteptat până la victoria asta ! Aproape 3 ani. Săptămâna asta, n-am avut un parcurs ușor și i-am învins pe unii dintre cei mai buni jucători ai momentului : Ding, Robertson și Murphy. Sunt foarte mulțumit. Faptul că, astă-primăvară, am ajuns în semifinalele Campionatului mondial mi-a demonstrat că joc suficient de bine ca să pot câștiga orice competiție și am intrat în noul sezon plin de încredere.
Acum 3 ani, după ce am câștigat Campionatul Marii Britanii, am cam luat-o pe arătură : am băut prea mult, am mâncat prea mult, mi-am irosit timpul aiurea. Toate astea m-au costat ratarea unui întreg sezon – poate chiar un sezon și jumătate. A fost o vreme când mă întrebam dacă o să mai câștig vreodată un turneu. Știți ce m-a schimbat ? Faptul că urma să devin tată. Asta m-a determinat să muncesc mult mai serios și acum sunt un alt om. Am șansa de a face o mulțime de bani din snooker și vreau ca băiatul meu să nu ducă lipsă de nimic. Fiindcă dacă n-ar fi snookerul, nu știu zău ce m-aș fi făcut. Cred că n-aș fi fost în stare să câștig un ban... Sunt hotărât să trag tare la masa de antrenament pentru că mai vreau încă un titlu, chiar în acest sezon.
În prima sesiune, m-a enervat propriul meu joc și la pauză mă simțeam învins cu toate că eu eram cel care conducea cu 4-3 ! Am ratat lovitura la o bilă roșie, fiindcă altfel scorul ar fi devenit 5-2 și asta chiar m-a scos de tot din fire ! Așa se întâmplă uneori : sunt propriul meu dușman. Bine că am avut o oră și jumătate ca să mă calmez și să stau un pic de vorbă cu tata. După aceea m-am simțit de o mie de ori mai bine...”
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|